Het team van Dolmans Landscaping is het op woensdag 11 januari gelukt om voor de tweede maal de Wisseltrofee van de Kettingzaag Cup mee naar huis te nemen. In een volle Axetreme-team arena streden 11 deelnemers van drie SW bedrijven om de podiumplaatsen individueel. Het puntentotaal van elk team samen bepaalde uiteindelijk wie de wisselbeker mee mocht nemen.

Zoals ieder jaar heerste er een gemoedelijke sfeer onder de mannen. De dag startte met een oefenronde waarin de drie wedstrijdonderdelen ter voorbereiding getraind konden worden en waarbij de leden van het Axetreme-team de laatste tips gaven.

Na de oefenronde volgde de wedstrijdonderdelen. Het kettingwisselen werd gewonnen door Arjan Slot, gevolgd door Willem Arends en Jan Jutstra. Deze drie mannen bezorgden het Dolmans team een mooie start. Tijdens het schijven zagen wist Hendrie Lubbers van Dalfsen werkt echter de eerste plek te behalen. De mannen van het Larcom wisten helaas geen onderdeel te winnen dit jaar, want ook het onderdeel snelheidsbaan werd gewonnen door Dolmans, in de persoon van Stefan Bodde.

Nadat de arena snel was omgebouwd volgde de prijsuitreiking individueel en voor de teams. De wisselbeker, gemaakt door Binthout, mocht mee met de mannen van Dolmans; maar alle deelnemers kregen een herinnering uitgereikt namens het Axetreme-team en de sponsoren Heigo en Stihl.

Download hier de team uitslag en hier de individuele uitslag.

Het Axetreme-team kijkt samen met de deelnemers terug op een geslaagde Kettingzaag CUP 2017 en bedankt de sponsoren die dit mede mogelijk hebben gemaakt.

KettingzaagCUP2017