Veterans CUP 2019: succesvolle eerste editie

De eerste editie van de Veterans CUP werd op 15 januari 2019 gehouden tijdens De groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. Een viertal deelnemers dat al enkele jaren niet meer deel had genomen aan zaagwedstrijden, had hun wedstrijdmateriaal weer voorbereid en stonden klaar om de strijd aan te gaan. Het Axetreme-team had 6 onderdelen voorbereid voor de heren: kettingwisselen, schijven zagen, snelheidsbaan, (simulatie) velling, de boomstamloop en als finale het stamstuk hakken.

Met name de boomstamloop en het hakken sloegen aan bij het publiek dat de deelnemers dan ook fanatiek aanmoedigde. De einduitslag liet zien dat Jan Adema voor 2019 de beste veteraan is. hij wist met 19 punten Arne Hartkamp (16 punten) net voor te blijven. Derde werd Erik Pander met 15 punten en omdat er nou eenmaal iemand laatste moet worden is als vierde geƫindigd Rick Hartkamp, met 10 punten.

Het Axetreme-team kijkt terug op een geslaagde en gezellige dag en bedankt alle sponsoren en partners die deze wedstrijd mogelijk hebben gemaakt.

Bekijk hier de uitslag. Uitslag Veteranscup2019

VeteransCUP 2019