Met een viertal leden reisde het Axetreme-team op zaterdag 25 januari naar Velp voor de jaarlijkse Forestry CUP, georganiseerd door het Forestry-Team. Simon Smeeman en Daan de Vries namen voor het eerst deel aan een zaagwedstrijd en werden begeleid door Hilco Kragt die tevens deelnemer was. Gerard van Looijengoed was als jurylid aanwezig op deze koude dag.

De Forestry Cup bestond voor de 2020 editie uit 5 onderdelen en in totaal waren er 22 deelnemers. De wedstrijd startte met het kettingwisselen, waarna het schijven zagen volgde. Vervolgens vonden de onderdelen zaagbal en snelheidsbaan plaats. De snelheidsbaan werd gewonnen door Hilco in een tijd van 44 seconden. Finaleonderdeel was het hakken, wat voor Simon en Daan tevens de eerste kennismaking met dit onderdeel was.

uiteindelijk werd Simon 20e en Daan 13e, beide heren leverden een prima prestatie op hun eerste wedstrijd. Hilco werd 4e en greep daarmee net naast het podium.

 

Voor de complete uitslag klik hier. We bedanken het Forestry-team voor de gezellige wedstrijd en onze sponsoren voor het mede mogelijk maken van onze deelname.