Laden Evenementen

Op zaterdag 4 september organiseert het Axetreme-team een kleine wedstrijd voor maximaal 24 deelnemers op haar vaste thuisbasis bij van Lenthe te Dalfsen. Vorig jaar konden we met de mobiele wedstrijd een klein aantal leden deel laten nemen; nu maximaal 24 dus ook niet-leden. We hebben een programma dat uit zowel Nederlandse- als internationale onderdelen bestaat en sluiten af met een BBQ.

Onderdelen zijn:

  • Kettingwisselen
  • Schijven zagen
  • Snelheidsbaan
  • Hakken
  • Snoeien (WK)
  • Velling – simulatie (WK)

Zie het reglement voor meer informatie.

Er kan deelgenomen worden in 2 klassen: professionals en studenten (24 jaar of jonger en volgt een opleiding). Dit wordt aangegeven bij aanmelding. Kort voor 4 september ontvang je het definitieve programma.

Inschrijfgeld bedraagt € 35,-  inclusief BBQ aan het eind van de dag. Voor een kleine lunch is gezorgd.

Aanmelding uitsluitend via het formulier: https://forms.gle/51RRrwD9eU19prR27

Na aanmelding ontvang je een betaalverzoek, inschrijving is pas definitief na betaling. Je kunt ook je aanmelding verzenden en het inschrijfgeld overmaken naar: NL23 RBRB 0954 9632 61 t.n.v. Stichting Het Axetreme Team.

Tijdens de dag beperken we de groepsgrootte zoveel mogelijk; er zullen dus deelnemers zijn die jureren. Verder blijven de corona-regels van kracht, zie rijksoverheid.nl voor de actuele regels.

Mocht de wedstrijd vanwege aanpassingen in de coronasituatie niet doorgaan, en dit wordt binnen 1 week voor 4 september bekend gemaakt, dan ontvangt de inschrijver € 30 terug. Indien de wedstrijd overheidswege eerder al geen doorgang kan vinden (dus 8 dagen of langer voor 4 september, ontvangt de inschrijver het gehele betaalde bedrag retour.

 

Deel dit verhaal met uw vrienden!